Možete. U jednom korisničkom računu možete kreirati više javnih profila ukoliko nastupate pod više umjetničkih imena ili se bavite organizacijom za više klubova. Na primjer, ukoliko ste organizator za neki klub a ujedno svirate u nekom bendu i još k tome ste DJ, možete imati javne profile kluba, benda i vas kao DJ pod jednim korisničkim računom.

GigStock je servis za spajanje organizatora i izvođača na kojem možete pogledati točke i promo snimke raznih izvođača, te rješenje za brzo i jednostavno sklapanje angažmana.

Izvođači su samostalni glazbenici, bendovi, orkestri, pjevači, zborovi, DJ-evi, plesači, plesne skupine, stand-up komičari, mađioničari, odnosno izvođači bilo kakve točke namijenjene publici.

Javni profil prezentira izvođača kao samostalnog ili kao skupinu izvođača koji djeluju pod jednim imenom (bend, zbor, orkestar, plesna skupina, itd.) Javni profil nudi na uvid promo materijale izvođača kao što su slike, video, audio, biografija, te ostale sadržaje (kalendar dostupnosti, recenziju, nadolazeće nastupe, web, Facebook, Instagram stranicu...).

Organizatori su organizatori evenata, klubovi, ugostitelji, mladenci, odnosno fizičke ili pravne osobe koje žele angažirati izvođača.

Dva su glavna razloga zašto je bolje sklopiti angažman preko GigStock forme:
1. Automatiziran upis eventa u kalendare i u raspored evenata organizatora i izvođača koji sudjeluju u tom dogovoru, te da se taj event dalje promovira GigStock promocijskim kanalima. Na taj način event je instantno kreiran i automatikom prikazan na profilu izvođača te nema brige oko vođenja kalendara dostupnosti i bookinga, o svemu vodi brigu GigStock.

2. Potpuna transparentnost pregovora - zabilježena je povijest pregovora i prikazani konačni uvjeti. Nema straha da se zaboravi neka informacija, uvjeti, honorar, lokacija, datum, vrijeme, u sakom trenutku možete provjeriti uvjete za pojedini nastup odnosno event.

Sklapanjem angažmana izvan ove forme ne bi bilo moguće postići beneficije i pogodnosti koje nudi GigStock platforma.

Svrha dodavanja članova je poboljšati komunikaciju unutar izvođačke skupine (npr. benda, zbora, klape, plesne skupine…) na način da svi dodani članovi instatno dobivaju e-mail o ponudi za nastup te svakoj izmjeni ponude. Ovlasti za upravljanje profilom ima samo vlasnik (administrator) tog profila a ovlasti može dati i ostalim članovima tako da im dodjeli status “administrator” umjesto “član”.
Upisani članovi neće se prikazati na javnom profilu.

Članovi profila nemaju mogućnosti uređivanja tog profila te nije nužno da budu korisnici GigStocka.
Administratori imaju mogućnosti uređivanja profila te odgovaranja na ponude za nastup.

Recenzija odnosno ocjena se temelji na iskustvu suradnje između organizatora i izvođača (recenzije vide samo registrirani korisnici)

Naravno. Javni profili namjenjeni su izvođačima i organizatorima kao što su klubovi, caffe barovi, restorani, hoteli, festivali...  Ukoliko kao fizička osoba želite angažirati izvođača primjerice za vjenčanje, rođendan, godišnjicu, svečanost, bilo kakav privatni događaj ili proslavu, dovoljno je samo da se registrirate u GigStock.

Korištenje GigStock aplikacije je besplatno!